Screenshot 2018-02-21 07.33.56

referenser

"Här på KlaraPapper är rekrytering av rätt personal en av de viktigaste delarna i vår verksamhet. Vi växer stadigt och har ständigt behov av rekrytering av duktiga konsulter inom redovisning och lön. Vi känner att Erika är som en del av oss på KlaraPapper, hon förstår vilka vi är och vad vi behöver, har ett stort kontaktnät, lång erfarenhet och är bra på att hitta rätt kandidater. Vi är ytterst involverade men nu kan vi fokusera på vårt arbete medan hon hittar våra kandidater."

Maria Bjurström Rosén
Ekonomichef Klara Papper

"Under många år arbetade jag som aktie-trader på en av storbankerna. Jag har följt utvecklingen från att ha handlat aktier på "golvet" på Stockholms Fondbörs till att tradingen blev mer och mer datoriserad. I och med detta minskades personalstyrkan och för drygt ett år sedan valde jag självmant att avsluta min anställning i samband med personalneddragning.

Efter en längre tids ledighet kände jag ett starkt behov av att återvända till arbetsmarknaden och då gärna inom bank-/finanssektorn. Genom min kontakt med Valegro fick jag på ett snabbt och professionellt sätt hjälp att, som konsult, få anställning på Backoffice för svenska/utländska aktier inom en av storbankerna.

Jag trivs mycket bra i min nya roll och är glad att jag, med Valegros hjälp, fått möjligheten att fortsätta arbeta inom värdepappersrörelsen."


Anders Edén
Konsult hos Valegro

”För två år sedan tog jag äntligen steget att bli egen konsult, efter många år i olika roller som ekonomi- eller redovisningschef. Med professionell hjälp från Valegro erbjöds jag snabbt konsultuppdrag, som passade min profil perfekt, på företag där jag på ett bra sätt kunde leverera mervärde till kunden.

Valegros kompetens, metoder och breda kontaktnät tilltalar mig – det blir en ”perfect match” .


Ann Foghammar
Konsult inom redovisning via Valegro AB
”Vi har under lång tid anlitat Valegro vid konsult- och rekryteringsbehov då vi upplever att de är ett företag man kan lita på. De levererar snabbt och med bra kvalité. Personalen är fullt ut engagerad och ger max av sig för att göra kunden nöjd. De är intresserade och lär sig allt om kunden för att kunna matcha rätt kandidat vid rätt tillfälle. Valegro är ett företag man kan ha fullt förtroende för”.

Danijela Aleksic, Head of Accounts Payable
Eniro Sverige AB
”Valegro - Ni skall ha stort tack för Ert arbete, jag känner stor tillit till Er kompetens!  Vi har haft nöjet att under åren rekrytera flertalet redovisningskonsulter med eget kundansvar till Miredo. Jag rekommenderar verkligen Valegro till andra företag med rekryteringsbehov inom ekonomi och finans”.

Lisa Holm Sundblad
Miredo Redovisningsbyrå AB
”Jag blev kontaktad av Erika på Valegro via LinkedIn och fick möjlighet att ingå i en rekryteringsprocess för en redovisningsbyrå som jag snabbt fattade tycke för.

Rekryteringsprocessen bestod av flera delmoment bl.a Hucamas personlighetstest med en efterföljande gemensam genomgång av testets resultat. Testet var mycket lärorikt och roligt att genomföra och jag kommer ha stor nytta av svaren i framtiden.

Jag har upplevt ett mycket varmt och professionellt bemötande av Valegro som från det första samtalet och under hela rekryteringsprocessen varit snabba med återkoppling och uppföljning med samtal av coachande karaktär.”


Camilla Larsson
Redovisningskonsult, Miredo Redovisningsbyrå AB
”Jag kom i kontakt med Valegro när jag sökte nya utmaningar i jobbet. Valegro hade ett par processer där de på ett bra sätt lyckades matcha mig till rätt plats. Jag trivs bra i min nya position och nya arbetsplats, där jag har fått möjlighet att utvecklas och använda min fulla potential.

Genom sin förmåga att lyssna till mina kriterier och önskemål och matcha det mot framtida arbetsgivare, så känns det naturligt för mig att kontakta Valegro igen oavsett om jag har behov av att hitta Redovisningsekonomer till företaget jag jobbar på eller om jag vill söka nytt jobb igen.”


Malin Kumlin
Ekonomichef, Swesale AB
”Efter 6 år på ett och samma bolag tyckte jag att det var dags att se mig om efter nya utmaningar. Valegro AB sökte för kunds räkning kandidater till en tjänst som Kvalificerad Redovisningsekonom. Jag skickade in min ansökan och fick omedelbar respons!

Rekryteringsprocessen har skötts väldigt professionellt och personligt. Återkopplingen har varit snabb och min kontaktperson Ulrika Knutas hos Valegro AB har varit utomordentligt trevlig och förtroendeingivande och mån om just mig.

Det har varit lätt att komma i kontakt med Valegro AB och jag har inte behövt vänta på information och besked.

Om du är på jakt efter nytt arbete eller har rekryteringsbehov på din arbetsplats så skall ni inte tveka att kontakta Valegro AB.”


Camilla Sätterström
Rekryterad redovisningsekonom till Finansbolag i Stockholm city